Arrange a Viewing

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

  Novi poslovni kompleks na Vračaru – Prvi zakupci u Ziegel House od novembra 2017.

  31/07/2017 at 01:51 · · Comments Off on Novi poslovni kompleks na Vračaru – Prvi zakupci u Ziegel House od novembra 2017.

  Novi poslovni kompleks na Vračaru – Prvi zakupci u Ziegel House od novembra 2017.

  Tržište poslovnih objekata u Beogradu uskoro će biti bogatije za još jedan moderan poslovni kompleks, budući da na uglu Nebojšine i Rudničke ulice, nadomak autoputa E70 i Hrama Svetog Save na Vračaru, niče novi poslovni kompleks Ziegel House.

  Kako je saopštila kompanija West Properties, ekskluzivni zastupnik za izdavanje novog objekta, nakon završetka svih radova poslovni kompleks će se sastojati od dve nezavisne šestospratne poslovne zgrade vrlo upečatljivog i autentičnog arhitektonskog rešenja.

  – Kompleks će raspolagati sa 5.500m2 prostora A klase namenjenog za kancelarije. Zakupci, koji se odluče za proširenje ili premeštanje svog poslovanja u ovo moderno poslovno zdanje, uživaće u maksimalnoj fleksibilnosti prostorne organizacije, s obzirom na to da se svaki sprat može lako podeliti na zasebne celine u skladu sa zahtevima zakupaca i tipom njihovog poslovanja – navedeno je u saopštenju kompanije West Properties.

  Prostori u prizemlju planirani su za uslužne delatnosti, dok će zakupcima i njihovim posetiocima u podzemnoj garaži na raspolaganju biti 70 parking mesta.

  Po rečima Marije Miladinović, agentkinje kompanije West Properties, ova poslovna zgrada predstavlja jedinstvenu priliku za sve ozbiljne kompanije koje traže kvalitetan kancelarijski prostor u gradskoj zoni.

  – S obzirom na trenutni nedostatak ponude poslovnog prostora A klase na našem tržištu, nova zgrada na Vračaru će biti pravo osveženje – navodi Miladinović.

  Investitor ovog kompleksa je kompanija Trgomen Nekretnine iz Kraljeva, a radove izvodi kompanija KPV-Invest. Završetak radova očekuje se do novembra 2017. godine, a kako su rekli za naš portal, u toku su pregovori sa firmama koje će biti među prvim zakupcima prostora.

  Categories: Novosti